Anita er syg

Siden torsdag har haft feber – høj feber! Jeg har noteret løbende hvad den var:

Tors. 16:00 39,67˚
Tors. 20:15 39,86˚
Fred. 02:34 40,19˚
Fred. 10:26 39,16˚

Det er godt at se at den falder – men hun er selvfølgelig pyldret og kræver megen opmærksomhed, så jeg er hjemme fra arbejdet idag fredag. Vi ved ikke rigtig hvad der foresager feberen og hun har også noget ved hendes øjne, så vi går til læge i eftermiddag.

Torsdag havde jeg ondt i halsen, var varm og havde hovedpine – men nu er jeg klar! Det er heldigt så jeg kan passe Anita og Lui for hun er også “nede”. Lui har “den månedelige” og det gør at hun mister blod, og i forvejen har vi en idé om at hun lider af for lavt blodtryk og måske blodmangel. Hun bliver svimmel og har andre tegn på blodmangel.

Puha! Det er lidt hårdt når en hel familie går ned på samme tid! God bedring til os :-)

US

Leave a Reply