Tunesisk kaffebrød

Mmm… Kager er så dejlige (også for en person med Diabetes!)! Jeg har besluttet at lave en ny kategori for kager – så får jeg lidt styr på mine opskrifter.

Jeg starter med en kage som jeg tror ikke er så slem med sukker – jeg har endnu ikke bagt den, men den får gode anmelselser der hvor jeg fandt den. Jeg købte lige en test hos bageren i Trøjborg centeret og her blev den godkendt!

Opskriften

Tunesisk kaffebrød

Vejledning
Ca. 15. stk

Alle ingredienserne æltes sammen og sættes på køl ½ time. Rulles aflangt ud, og skæres i trekanter.

Fyldet røres sammen og smøres på trekanterne, der rulles sammen fra den brede ende.

Brødene pensles med æg og drysses med perlesukker. Bages ved 180 grader, til de er færdige.

Ingredienser Fyld
  • 75 g sukker
  • 150 g kold margarine
  • 2 æg
  • 15 g bagepulver
  • 300 g mel
  • 10 g vanille
  • 50 g margarine
  • 45 g sukker
  • 20 g marcipan
  • 10 g kakao
  • Perlesukker til pynt
US

One thought on “Tunesisk kaffebrød

Leave a Reply