Første gang Anita har en veninde med hjemme fra børnehaven!

besøg 3½ år gammel er efterhånden, hun går i børnehave og er glad for det. En af de ting som viser os at hun er glad for at gå i den børnehave hun nu er i, er at hun har været meget hurtig til at få veninder.

Idag blev så dagen hvor hun for første gang havde en veninde med hjem. Det gik godt. Men børn i den alder er ikke sådan rigtig istand til at lege sammen – de leger nærmest ved siden af hinanden. Anita er enebarn og havde da også et par gange lidt svært ved at skulle dele domaine med en veninde.

Jeg sætter ikke et billede på, da jeg ikke først har aftalt det med venindens forældre – men lad mig så prøve at beskrive billedet. Man ser to børn, en mørk pige med mørkt hår og en lys pige med helt lyst hår. De sidder på gulvet og fylder munden med Buggles! Man kunne sætte sig på en stol eller i sengen – mine knæ ville i hvert fald have foretrukket det! Men piger på 3 år har jo ingen problemer i den retning – og så er gulvet jo så dejlig nært. De sidder og kigger på en tegnefilm og er meget optaget af det (og så lige at spise Buggles!).

Det var altså en helt ny ting for far, mor og Anita – en ny æra er begyndt. Nu går far så bare og venter på at hun tager hendes 15 årige teenage veninder med hjem! ;-) Nej, spøg til side, det var rart at opleve – og nu er det så snart Anitas tur til at besøge en veninde! Stort!

US

Leave a Reply