Mine gaveønsker til min fødselsdag den 23. september…

Jeg vil i år prøve noget nyt: Jeg vil simpelthen lave en list over de ting som jeg ønsker mig til min (snarlige) fødselsdag den 23. september. Så here goes:

 

imageScholl hjemmesko – “Fakta Scholl: Rio” image

De hjemmesko jeg har er meget slidte – men har dog udtjent deres værnepligt med bravour! Så glade er jeg for dem at jeg simpelthen bare vil have et par “magen til” :-) Dem har jeg ledt længe efter – men fandt dem så her: http://www.brandos.dk/scholl/rio-13965/

Et godt trådløst headset, med både lyd og mikrofonimage

Ja, jeg har brug for at kunne sidde og høre musik, eller snakke over skype via et kvalitets headset. Jeg er træt af ledninger som jeg altid får filtreret ind i alt muligt og umuligt! Jeg prøver derfor at finde et headset som jeg kan bruge…

En terrabyte stor ekstern USB harddiskimage

“Rigtige mænd tager ikke backup!” (rigtige mænd græder!) Jeg skal have sat system i min backup af ting som billeder og musik! Det har jeg ikke, så inden jeg skal til at græde! :-) Jeg har set dem til lige over 1000 kr.

Underbukser x 10imageimageimage

image Nu er jeg ikke forsvaret – men hvis jeg skulle sammenligne dette ønske med noget så handler det om at jeg skal have udfaset mine underhylere! :-) ha ha, ja det er totalt morsomt. Ikke at dem jeg har er brun stripet, det er bare fordi jeg (som den nørd jeg nu er) ikke har investeret på dette område løbende….

 

Strømper  x 10imageimageimage

Jeg fortsætter udfasningen i garderoben…

 

imageI-Flash magnet lygter, set i Bilkas uge 38 katalog
på side 26.image

Jeg synes at dette er skide smart! Lys uden batterier, ikke at der er noget nyt over det – det er bare så elegant næsten uden nogen form for modstand! Havde de da bare opfundet det dengang jeg cyklede som dreng!!! Du kan se Bilkas uge katalog for uge 38 her

 

Forskellige kvalitets (!) bor til vægge

Jeg synes altid at de bor jeg har er temmelig slidte og så holder de ikke så længe (=dårlig kvalitet)

Kunst bøger med flotte billeder i..

Jeg kan altid fasineres af flotte fotoes, eller ja, bøger med interessante facts. Glem alt om skønlitteratur! Det har jeg droppet (men er dog åben for lydbøger – når jeg når pensions alderen!)

Overrask mig endeligt!!

Jeg elsker at bliver overrasket, og hvis du kender mig så ved du måske noget som jeg måske vil kunne sætte pris på! :-) Og lad det så være afslutningen på denne liste! Jeg vil så bare lige slutte af med at sige at jeg har markeret ønskerne som beskrevet her:image
Denne type ønske tror jeg hellere jeg selv må bestille, eller falder i kategorien hvor de er for dyre for en gavegiver! Det er det samme hver gang, sjældent mangler man noget som man ikke allerede har købt! :-)

Held og lykke!

 

/Sten

US

One thought on “Mine gaveønsker til min fødselsdag den 23. september…

  1. Bare et tip: Google Mozy. For $5/mrd får du backup af ligeså mange GB som du har brug for – og da den gør det automatisk er der større chance for at det rent faktisk bliver gjort end med en extern harddisk ;)

Leave a Reply