TV2, “Renée Toft Simonsen – hele historien” og hele udsendelsen

image

Jeg sad og så dokumentaren “Renée Toft Simonsen – hele historien” på her tirsdag den 6. oktober 2009. Hun har været der gennem min ungdom og det var spændende at høre hvad hun nu havde været igennem. Jeg forventede nok at skulle høre alle hendes lykkelige oplevelser: face of the 80ties, mange penge og gift med Thomas Helmig.

Jeg blev overrasket – fantastisk må være temaet jeg husker!
Der gik dog ikke længe inden jeg så noget i den som jeg synes producenten TV2 skal have ros for! De præsterede at konfrontere alle menneskenerne i programmet med et kamera og få dem til at tale ud til seeren med en ærlighed der var slående!

Da Renées forældre ikke langt inde i programmet blankt erkendte at de havde svigtet deres datter ved på egoistisk vis at prioritere egne interesser, så var jeg imponeret. Jeg ventede så at en konflikt blev holdt i live i programmet mellem Renée og hendes forældre, men nej! Ærligheden sejrede! Senere i programmet fortalte Renée og hendes far om hvordan Renée senere i hendes liv havde skældt hendes far ud 2-3 timer. Råb og skrig direkte op i faderens ansigt! Ærlighed!

Andre steder i programmet var der også usædvanlig ærlighed – f.eks. fra en ex-mand til Renée som også åbenlyst ærlig sad og fortalte om hans manglende tilstrækkelighed i deres ægteskab. Han svigtede og fik sagt det så ærligt at han faktisk ikke fremstod som et fjols! Sagen var lukket! Hvordan? Ærlighed…

Renée er ikke kun velsignet med hendes udseende!
80’ernes ansigt som mange af os født i 60’erne har nydt og elsket har ting som ikke umiddelbart ses på et foto! Hun har en styrke som – ja – Pippi Langstrømpe (Renée elskede Pippi Langstrømpe). Måske tænkte Renée på “hvad ville Pippi have gjort her?” når hun i sit liv blev presset ud i svære valg og beslutninger?

Jeg har mange fået andre ting ud af den udsendelse, men hvis du har mulighed for det så se den selv! Jeg vil sige at den giver håb for ærlighed!

image

image image image image

US

5 thoughts on “TV2, “Renée Toft Simonsen – hele historien” og hele udsendelsen

  1. Nu har jeg siddet og ledt efter en hjemmeside med Renee´, men kunne ikke finde nogen andet end den her.
    Engang for ca 10 år siden så jeg på en løbeseddel, at hun ville sparke Thomas bagi , fandt aldrig ud af hvad det handlede om, og hendes børnebørger er helt okay, men hendes udbasuneren af hendes /ikke sexliv, rager ikke den danske befolkning, det er min mening. Tror hun keder sig.
    Hilsen Hanne Meldgaard i Jelling

Leave a Reply