Niels Hausgaard får en sang censureret!

Så har jeg set det med! Den lunefulde danske musiker og entertainer blev her i aften i en udsendelse på censureret. Det må jeg sige, det har jeg aldrig troet at jeg skulle opleve. Jeg har taget et billede af det der stod på skærmen:

Beklager, men Sony/ATV Music Publishing Scandinavian Stocholm, Sverige tillader ikke, at Hausgaards oversættelse af It Aint Me Babe spilles på TV.

Som det skrevet står:

Beklager, men
Sony/ATV Music Publishing
Scandinavian Stocholm, Sverige
tillader ikke, at Hausgaards oversættelse
af It Aint Me Babe spilles på TV.

og ja, så den der biiiiiiip – fantastisk! Jeg er glad for at det ikke var et dansk firma der censurerede noget fra Hr. Hausgaard… sikke noget….

US

2 thoughts on “Niels Hausgaard får en sang censureret!

 1. Tak til dig som tog dette billede, jeg troede et sekund at det var mit sony tv, der agerede helt egenhændigt – eller jeg lige var “et smut i kina”?. – og så et i Niels Housgaard show. Måske man skal være lidt ekstra opmærksom på emnet ytringsfrihed. En oplevelse, som jeg hidtil kun har har haft i kina og aldrig troet skulle ske på dansk tv. Jeg har købt mit sidste sony. Hvor er Big Brother placeret, egentlig.
  Lad debatten rulle og lad vores ret til ytring vokse
  Connie Tode

  • Hej Connie,
   Jeg tror faktisk at jeg tog fejl – censur var nok ikke årsagen. Det var et spørgsmål om rettigheder tror jeg – læs kommentarer her på min blog på TV2: http://blog.tv2.dk/netsi1964/entry387051.html
   Men jeg mener dog ikke at det fremgår tydeligt af den tekst der blev slået op på skærmen, og når alt kommer til alt føles det som om jeg som tv-seer blev foment en oplevelse. At årsagen så var noget der hidrører rettigheder kommer bag på mig. Sådan noget har jeg så heller ikke oplevet på dette niveau før. Det forekommer en smule useriøst og uprofessionelt at noget når fredag aften på DR1 og så “lige pludselig” viser sig at indeholde indhold som der ikke var styr på – rent rettighedsmæssigt.
   En mere seriøs håndtering var nok at klippe det ud sammen med oplægget til det som blev fjernet…

   /Sten Hougaard

Leave a Reply