Danske spil bruger ikke overskud fra lotto på deres hjemmeside

Ja, det er så en påstand – men helt ærligt www.danskespil.dk er en af de værste hjemmesider som jeg kender til. I hvert fald når man kigger på at den har alle muligheder for at blive et website som har behov for at være et sted hvor funktionalitet og nemhed  burde være i højsæde.

Jeg bruger danskespil.dk til at spille – så jeg må hellere starte med at sige at jeg synes at ideen med at man bare køber online spil (for mig lynlotto) er rigtig god. Jeg gidder da ikke skulle køre forbi en butik og købe hver uge – hvorfor skulle jeg det når denne hjemmeside tilbyder et automatisk køb af en lynlottokupon.

Deres nye hjemmeside er 100% flash

Kan det være rigtigt? Ja! De har valgt at implementere det hele i flash! Det afskriver en del smartphones (se nedenfor hvor jeg har besøgt hjemmesiden med min HTC Legend) Og den Android App de har udviklet er simpelhen også den værste jeg har downloaded på min HTC Legend. Det minder mest af alt noget der kører i en browser, dog med det værste udseende og funktionalitet jeg har prøvet på nogen app. Ja, det er sku trist…

Når man ser de udtrukne tal er de kun fremhævet med fed – ikke nemt at spotte. Det kunne også forbedres, det er en om’mer !

 

danskespil.dk renderer slet ikke på min Android baseret HTC Legend

Når man ser de udtrukne tal er de kun fremhævet med fed - ikke nemt at spotte. Det kunne forbedres.

US

5 thoughts on “Danske spil bruger ikke overskud fra lotto på deres hjemmeside

 1. Du har ganske ret, det er absolut den værste hjemmeside til at spille lotto på.. Eller til at spille generelt.. Man ville mene at så stor en virksomhed havde nogle mere kompetente ansatte med en meget høj løn, som kunne ophøje en sådan hjemmeside til et højre niveau og i meget bedre kvalitet.. De fleste ting virker ikke engang… og hvad skal jeg bruge alt det FLASH til ? Stop med sådan noget, når i ikke kan finde ud af at bruge det ordenligt.. PUNKTUM..
  Prøv hellere en af de gratis hjemmesider som f.eks. http://www.lotto24.dk.
  Denne er ikke et teknisk vidunder, men den gør hvad den skal og til det niveau som de sikkert har råd til.. og derudover så er det jo gratis at spille, så hvad kan man egentlig brokke sig over? :)

  Mvh Peter.

 2. Det er et eksempel på, hvordan det ender, når en naiv virksomhed får en teknologinørded webdesigner istedet for en webdesigner, der interessere sig for funktionalitet. Jeg synes hjemmesiden er røvirriterende. Jeg bruger den blot til at tjekke mine lottoresultater for den ugentlige lynlottokupon.
  Det kunne før gøres under et minut uden forvirrende flash effekter.
  Siden har sikkert været dyr, men den er ikke særlig lækker og den er slet ikke brugervenlig.
  Danskespil er blevet snydt eller har snydt sig selv.

 3. Enig i at markeringen af udtrukne tal kunne være tydeligere, men dine valgte farver (gul og rød) indikerer typisk advarsel og/eller fejl, hvorfor jeg nok havde valgt nogle andre farver.

  • Hej “Navn”,
   Jeg er klar over at gul “normalt” er advarsel og rød er fejl – men det er også normalt at hvis online versionen skal være en slags “skærmbaseret lottokupon” så er det ikke så fremmede med de farver. Man sidder jo mange gange med en overstregningspen på den papir baserede gammeldags lotto kupon. Om man så sider med både en gul og en rød, det ved jeg ikke.

   Måske skulle det bare være en streg, eller… ja – men bedre markering ville være dejligt.

   /Sten

 4. Hej,
  Så kunne *jeg* ikke vente længere på at Danske Spil fik lavet en pænere rendering af deres lyn lotto resultat kupon. Med Google Chrome følger en udvidelse der gør det muligt at manipulere indhold på de sider som kan ser på (hedder Grease monkey) og ja, jeg har lavet et script som får det til at se bedre ud.

  Du kan downloade javascriptet her: http://dl.dropbox.com/u/3260327/BedreLottokupon.user.js

  Det du skal gøre er at downloade det og åbne det i firefox. Du vil så opleve at dine lotto kuponer er bedre at overskue med farver som her: http://screencast.com/t/Yj2XcR8k

  /Sten

Leave a Reply