CoopPlus medlemsrabat opnås ikke kun i Superbrugsen

Opdateret 2. september 2013:
NU ER DET OFFICIELT DU FÅR BONUS POINTS I ALLE COOP BUTIKKER:

Her er et screenshoot fra en e-mail jeg modtog i dag fra Coop:

Bonus point i alle Coop butikker

Bonus point i alle Coop butikker

Det er jo godt for forbrugeren – om det så har været sådan siden jeg i maj 2011 skrev om at man kunne bruge sit bonus kort i de fleste Coop butikker eller det faktisk er en nyhed, det er der kun få der ved – jeg er ikke en af dem :-)
– Men  husk at få scannet dit kort når du handler i en af følgende butikker: Coop.dk, .dk, Kvikly, , Dagli’Brugsen, LokalBrugsen, Irma, , Takta Q!


Brug dit CoopPlus kort når du handler billigt i f.eks. Fakta!

Opdateret 8. okt. 2011. Ifølge kommentar nedenfor er det kun ansatte i coop der får bonus når man viser sit medlemskort ved køb af varer i Fakta

Jeg fik mit CoopPlus kort gennem SuperBrugsen og var godt klar over at det også kunne bruges hvis jeg købte noget i , men jeg havde nok ikke sat mig godt nok ind i det for det viser sig at det jo gælder i en del forskellige kæder. Her i Skødstrup har vi også en Fakta og der gælder det også!

Billigere i Fakta

Mange gange er priserne måske 25% billigere i Fakta end i Superbrugsen – så når de ligger kun 100 m fra hinanden så handler jeg jo selvfølgelig hvor det er billigst. Når jeg så også får CoopPlus så er det jo bestemt værd at tage med.

Mange viser ikke deres CoopPlus kort når de handler i Fakta

Hvis du som mig ikke var klar over det, og har et (gratis) CoopPlus medlemskort – så husk at vise det når du handler i fakta og få lidt kredit på din CoopPlus medlemskonto.

På Coops hjemmeside kan du læse mere om CoopPlus. Her er oversigt over hvilke butikker du kan bruge dit CoopPlus medlemskort i:


Rettelse – update 21. juni 2011

Jeg er blevet opmærksom på at der er er nogle af oplysningerne der ikke er korrekte. Jeg modtog en e-mail fra Marketing- og kundeudviklingschef hos Coop Danmark – CoopPlus & Nettorvet som blandt andet skrev følgende:

Jeg vil gerne takke for eksponeringen på Netsi.dk, men gør venligst opmærksom på, at CoopPlus fordelene ikke gælder i alle de kæder som artiklen nævner – Som FDB medlem der har tilmeldt sig CoopPlus kan man få pointbonus i følgende kæder: Kvickly, SuperBrugsen, Dagl´Brugsen & C. Irma og Fakta er således ikke en del af CoopPlus.

Jeg håber du vil rette den fejlagtige information i artiklen, så det ikke skaber anledning til forvirring blandt vores medlemskunder.

Det beklager jeg og fejlen er nu rettet. Som jeg forstår det så får man altså ikke kredit i hverken Irma eller Fakta. Jeg forstår så bare ikke hvad det er der registreres når jeg bruger kortet i Fakta. Måske kan Coop kommentere på det?

/Sten Hougaard

Nyttig info

Jeg får ind imellem nogle spørgsmål relateret til denne blog post. Jeg er ikke ekspert på Coop, men Google er også min ven, så her kommer svar på spørgsmål:

 

Hvordan kan Jeg blive medlem i Coop?

På delt.coop.dk/indmeldelse kan du melde dig ind i Coop online

På delt.coop.dk/indmeldelse kan du melde dig ind i Coop online

Jeg mener at man i butikkerne kan finde indmeldelses blanketter, men ellers kan man gøre det online her: https://delt.coop.dk/indmeldelse

US

4 thoughts on “CoopPlus medlemsrabat opnås ikke kun i Superbrugsen

 1. Jeg har noteret mig, at medlemskortet ikke giver bonus/rabat i Fakta.

  Jeg har i en Fakta fået oplyst, at det udelukkende er medarbejdere indenfor coop incl. Fakta der kan få rabat via medlemskortet.

  Så jeg viser det ikke mere i Fakta.

  V.h. Chr. Kristiansen

 2. Hej Christian,

  Tak for informationen. Jeg har undret mig over at jeg ikke blev mødt med undren når jeg i Fakta viste dem mit medlemskort. Tænkte at det var fordi at jeg fik bonus for min handel – men med din oplysning vil jeg også undlade at bruge det i fakta.

  /Sten Hougaard

 3. Jeg har fået et CoopPlus kort, men i Super Brugsen ville de ikke godtage

  det, før jeg fik det aktiveret! Kan jeg så få det gjort nu?

  Medlemsnummer 209791

  Margrethe Bruun.

Leave a Reply