Verify–online måling af brugereoplevelser på dit website

verifyJeg har kigget på Verify – http://verifyapp.com/ – som er et værktøj til at indfange brugeroplevelser på f.eks. et website. Efter at have set deres video synes jeg at det virker som et meget effektivt værktøj – ideen holder i hvert fald!

 

Man uploader et billede af en hjemmeside, eller peger på et site (en URL) og får taget et screenshoot. Så kan man publicere siden gennem f.eks. e-mail eller twitter og bede folk om at gå ind og gøre noget. F.eks. Hvor vil du indtaste en søgestreng?

 

Som udbyder af testen får man så visule hotspot map som viser hvor folk bevæger sig rundt med musen. Andre tests kan laves, f.eks. med spørgsmål som folk svarer. Svar og adfærd kan så vises og filtreres på forskellige måder – eksempelvis folk i en bestemt aldersgruppe.

 

Dette virker som et værktøj som folk der laver kan have stor gavn af. Det kunne også bruges til at teste hvordan folk bruger et eksisterende website. Thumbs up herfra!

US

Leave a Reply