Advarsel: Spillet Wordfeud er stærkt vanedanende :-)

Jeg spiller kun sjældent computerspil, men den anden dag blev jeg anbefalet et spil som kan spilles på iOS og Android platformene. Spillet Wordfeud er gratis og er en ordleg en slags scrabble hvor man skal indsætte bogstaver så de danner ord. Det er ret simpelt og kræver ikke megen forklaring – lige til at gå til. Det er et multiplayer spil hvor man spiller over internettet mod en anden person – det kan være en man kender eller en tilfældig. Man kan have flere spil kørende og har 72 timer til sit træk, ellers taber man. Det er god hjernegymnastik og hvis man f.eks. starter et spil op på sin iPad og så senere sidder et sted hjemmefra og venter, så kan man spille spillet videre på sin android telefon (eller iPhone). Simpelt, sjovt og godt!

Find spillet her: http://wordfeud.com/ Her er nogle screenshoots.

 

Hjemmesiden hvor du kan få mere informationer

Her kan man se information om de spil man har igang. På billedet afventer jeg 3 spil - de andres tur

Eksempel på spil. I nederste venstre hjørne kan man se points. Rækken af bogstaver der går på tværs for neden er mine bogstaver

links
US

4 thoughts on “Advarsel: Spillet Wordfeud er stærkt vanedanende :-)

 1. Hvis du er en snyder eller bare en dårlig taber kan du jo bruge online tools til at “hjælpe” dig til en sejr… Men det kunne DU jo aldrig finde på, vel?

  Personligt bliver jeg lidt harm når der anvendes “usansynlige” ord, f.eks. “Son” – hvad betyder det? Det findes ikke i ordbøgerne… Og hvordan kommer folk dog i tanke om et ord som ikke bruges på dansk? Lidt snyd?

  · Hjemmeside: Hjemmeside hvor du kan få hjælp til at få ord ud af bogstaver
  · Hjemmeside/webapp: Scrabble Cheat Board
  · Snyde app: Cheat for Wordfeud (Denmark)
  · Snyde app: WordFeud Helper – quickly find the longest words with your letters
  · Snyde app: FeudSolver – The Wordfeud helper
  · Læs om det at snyde i WordFeud

  Der er sikkert flere derude…Men hvor sjovt er det at spille hvis man bruger snyd?

 2. “SON” er bydemåde af “AT SONE”, og det er ganske rigtigt ikke et ord, du kan slå op, da Retskrivningsordbogen ikke indeholder alle endelser.

  Snydesiderne og snydeappsene kører i øvrigt alle med en forkert ordbog, som du kan se af denne side: http://www.feudmaster.dk/2012/05/09/snydesider-er-de-besoget-vaerd/. Du får forkerte ord, og du får ikke alle mulige ord.

  Til slut: Hvis du snyder i Wordfeud, så har du allerede accepteret at din smartphone er den klogeste i jeres forhold, og så må du jo klare det monotone arbejde med at flytte rundt på bogstaver.

 3. Hej FeudMaster.dk,
  Dejligt med et seriøst indlæg om emnet. Grundlæggende synes jeg jo at spillets koncept er godt. Tak for lige at komme med godt, seriøst og relevant feedback.

  /Sten

Leave a Reply