CV–cases: www.madkulturen.dk

Dette er det første indlæg hvor jeg kort beskriver noget jeg har været involveret i. Grunden er at jeg generelt glemmer at få kommunikeret hvad jeg egentlig går og laver i mit professionelle hverv. Jeg håber at kunne poste løbende eksempler på hvad jeg har gået og lavet.

www.madkulturen.dk fra fødevareministeriet.

 

madkulturen.dk

Slider i top af siden

Slideren i toppen lagde jeg også en hånd på. Der var tale om implementering ved hjælp af et standard jQuery slider plug-in.

YouTube kanal viser

Kunden ønskede mulighed for at indsætte en visning af videoer. Der forelå et design og et ønske om at bruge YouTube. Jeg var med i dialog om hvordan det kunne implementeres og det endte med et backend modul til Dynamicweb CMS så det blev meget nemt for ikke tekniske redaktører at indsætte videoer på hjemmesiden.

Min rolle handlede primært om frontend implementering af video visningen. Det gjorde jeg gennem XSLT transformering af de filtrerede data fra YouTube.

Kunden ønskede en op/ned funktionalitet som jeg udviklede et jQuery plug-in til at håndtere.

 

Se den live løsning.

US

Leave a Reply