tversity kan give dit DLNA tv nyt liv!

Jeg er glad for mit TV, et Samsung LED tv som jo kan hvad man sådan går og har brug for i et TV. En af de ting det kan er DLNA, og hvad er nu det for noget? DLNA tillader at dit fjernsyn kan afspille indhold fra andre eksterne enheder, f.eks. din computer.

 

Jeg har fundet et godt program der findes i en gratis version: “Tversity” som du finder på http://tversity.com/ er nemt at downloade og installere.

 

Sådan kunne Tversity se ud når du åbner det

 

Det kan streame indhold fra din computer til dit TV, så billeder, musik og videoer er nemt at vise på dit TV. Ud over det kan den også streame indhold fra internettet. Som du ser ovenfor er der en række online video kanaler. Hvis du bliver glad for den gratis udgave og bliver træt af at blive mindet om at “det kan du hvis du køber pro udgaven” så kan du købe $ 39,95 – som i skrivende stund ifølge google er 220,47 kr. Det er jo efter min mening ikke et skræmmende beløb.

 

Find Tversity serveren via din fjernbetjening

.For at dit TV kan afspille streamet indhold fra din computer skal de være på samme netværk. På mit Samsung TV klikker jeg på “Media P.” og skifter så over til “Tversity” som kilde. Når jeg først har gjort det er der næsten uanede muligheder for at streame indhold! Lige fra YouTube til musik eller egne billeder på min PC. Mit TV er pludselig ikke længere begrænset af hvad YouSee sender eller det indhold jeg kan se gennem Samsungs apps. Det er sejt!

 

Mere om emnet når jeg får testet den… (og opgraderet)

 

Links

US

Leave a Reply